Adresser, der holder 32 ETH-hits All-Time High forud for lanceringen af ​​Ethereum 2.0

Depositumskontrakten for Ethereums længe ventede 2.0-opgradering blev frigivet sidste onsdag og opfyldte sit nylige implementeringsmål i slutningen af ​​2020. Men med 49.000 ETH deponeret har kontrakten stadig brug for yderligere 15.000 validatorer for at opfylde dens 524.288 ETH-genesis-tærskel.

Ethereum 2.0s fyrkæde planlægges sendt den 1. december i afventning af 16.384 32-ETH-validatorer.
Indtil videre har indskudskontrakten Bitcoin Era påløbet 49.000 ETH, ca. 9% af sit mål.
Høje adgangsbarrierer og en overflod af lukrative landbrugsmuligheder med udbytte er sandsynligvis faktorer, der forhindrer mange brugere i at indsætte tidligt.

Depositumskontrakten for Ethereums 2.0-opgradering blev live den 4. november, hvilket fik hengivne medlemmer af samfundet til at sende cirka 49.000 ETH i forventning om indsats. For at opfylde oprindelsestærsklen skal kontrakten modtage i alt 524.288 ETH.

Beacon Chain annonceret, Ethereum Community Assembles

Udgivelseslanceringen er det første trin i implementeringen af ​​Beacon-kæden, den indledende fase af Ethereums efterlængte Serenity-opgradering. ETH-indehavere har mulighed for at yde sikkerhed til netværket i bytte for indsatsbelønninger, som forventes at være omkring 20% ​​APY ved lanceringen.

En validator skal bidrage med nøjagtigt 32 ETH, til en værdi af omkring $ 14.326 i skrivende stund.

Men de høje omkostninger ved indrejse og tekniske vanskeligheder og potentielle risici – brugere er i det væsentlige forpligtet til at brænde deres ETH ind i kontrakten – kan begrænse mange investorer fra at indsætte tidligt.

Ethereum 2.0 sigter mod at løse det skaleringsproblem, som blockchain står over for i dag. Beacon-kædens implementering er en af ​​de mest forventede kryptohændelser i året, men den kommer efter flere forsinkelser (den skulle først sendes i slutningen af ​​2019).

Hvis indskudskontrakten ikke opfylder sit mål på 16.384 ETH inden 1. december, vil opståen forekomme syv dage efter, at tærsklen er nået.

Den største bidragsyder til kontrakten er Ethereums medskaber Vitalik Buterin, der deponerede 3.200 ETH efter meddelelsen. Buterin har mange Ethereum-adresser, der let kan identificeres via analysetjenesten Etherscan.

Det er muligt, at flytningen var en taktik for at tilskynde andre brugere til at deltage i indsatsen.
Vitalik Buterin EtherScan-adresser

Mens de fleste stakers ikke har kapacitet til at deponere 100 validatorer, er det sandsynligt, at andre store indehavere – såkaldte Ethereum „hvaler“ – vil flytte deres ETH ind i kontrakten nærmere implementeringsdatoen.

Siden sommerens DeFi-boom har ETH-indehavere haft flere muligheder for at tjene attraktivt afkast på deres bedrifter i en dille kendt som „yield farming“, hvilket betyder at det ville være mere rentabelt at vente, indtil indsatsen begynder, før ETH fjernes fra andre puljer.

Inviterende børser til sikring af netværket

Andre enheder med store beholdninger inkluderer centraliserede børser som Coinbase og Binance.

Mens sådanne platforme utvivlsomt kommer til at drage fordel af Ethereum 2.0s succes, har ingen endnu gjort et klart skridt for at hjælpe med at sikre netværket. Dette kan skyldes de dermed forbundne risici ved at indgå kontrakten, forudsat at ETH er låst, når den først er deponeret.

For nogle kan centraliserede børser endda forringe sikkerheden i det indsatte netværk. Pol Lanski fra Hermez, et ZK-rollup-projekt, der arbejder med betalinger inden for Ethereum, fortalte Crypto Briefing:

”Udvekslinger kan abstrahere teknisk viden på bekostning af centraliseringsrisiko og” korreleret sanktion ”-risiko, for ikke at nævne på bekostning af varetægt. Mange mennesker er ikke villige til at overgive deres krypto til en central part, og endnu mindre for at give dem ETH, så de kan få kontrol over netværket. Kan du huske, hvad der skete med Justin Sun, der bestikkede børser for at udøve deres valideringskraft på Steem-netværket, så han kunne få kontrol over netværket? At give kontrol til udvekslinger over valideringsprocessen kan underminere kædenes modstandsdygtighed. ”

Risici er kun en faktor, der begrænser deltagelsen i indsatsen. Da indehavere i øjeblikket har brug for 32 ETH for at være validator på netværket, ville mange investorer skulle fortsætte med at akkumulere for at nå grænsen inde